Dromen mag weer ...

In onze slaapafdeling vind je enkele grote Belgische merken in slaapcomfort namelijk Revor en Van Landschoot.

Een verkwikkende nachtrust is goud waard.

Wie goed slaapt, staat nu eenmaal fitter, creatiever en positiever in het leven.

Elke matras heeft zijn specifieke eigenschappen. Daardoor is de juiste matras kiezen voor iedereen anders. Een matras moet afgestemd zijn op jouw lichaam en slaaphouding. Je koopt niet elke dag een nieuwe matras, dus doe je er goed aan je grondig te informeren.

Hieronder vind je enkele tips om de beste keuze te maken:

5 stappen om de beste matras te kiezen

STAP 1 : Lichaamslengte en -gewicht

Dit is een zeer belangrijk element in het kiezen van je matras want hierdoor wordt de hardheid van je matras bepaald. Ook de inhoud van je matras kan hierdoor variëren: pocketveren, latex, koudschuim …

STAP 2 : Slaaphouding

Ben je een buik-, rug- of zij slaper? 

STAP 3 : Last van je rug of nek? 

Hierbij is het belangrijk dat je wervelkolom een goede ondersteuning krijgt. Hierbij speelt een kussen ook een zeer belangrijke rol!

STAP 4 : Allergieën

Heel wat van onze matrassen zijn anti-allergisch.

STAP 5 : Twee verschillende kernen, 1 matras

Heeft je partner een ander lichaamstype en slaaphouding? Je kan bij ons ook een matras kiezen met 2 verschillende kernen in 1 geheel. Zo krijg je allebei het ultieme slaapcomfort dat jullie nodig hebben. Of heb je liever allebei een verschillende matras en afwerken met een topper?

Het hoofdkussen

Wat zeker ook heel belangrijk is in het slaapcomfort is een kussen. Want een hoofdkussen geeft je een goede ondersteuning voor je rug en nekwervels.

Er zijn heel wat verschillende type hoofdkussens die gemaakt zijn naargelang jouw slaaphouding. Hierbij speelt je schouderbreedte ook een rol. Wist je trouwens dat je als buikslaper het best zonder kussen slaapt? Of op een heel plat kussen?

Met veel kennis van slapen staat ons team klaar om je zorgeloze nachten te bezorgen.

Wil jij ons slaapcomfort zelf ontdekken? 

Kom langs in de winkel    of    Kijk alvast online